fbpx
SportsHunter

SportsHunter

instagram
facebook
 website
 χάρτης
τηλέφωνο
Pole Instructor Φωτογραφίες Δραστηριότητες
V angels

Το pole dancing είναι μία μορφή γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα. Άνδρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά, όλων των ηλικιών και των σωματότυπων, ολοένα και περισσότερο φαίνονται να αποδέχονται την ύπαρξή του αλλά και να το επιλέγουν ως τρόπο εκγύμνασης.


V angels

V angels

instagram
facebook
website
  χάρτης
τηλέφωνο

Το pole dancing είναι μία μορφή γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα. Άνδρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά, όλων των ηλικιών και των σωματότυπων, ολοένα και περισσότερο φαίνονται να αποδέχονται την ύπαρξή του αλλά και να το επιλέγουν ως τρόπο εκγύμνασης.


Καλώς ήρθατε στην σχολή v-angels pole & aerial arts! Στη σχολή μας διδάσκει η Βάσια Ζαγανάκου με πολυετή εμπειρία στον κόσμο του χορού!

10 χρόνια κλασσικό μπαλέτο στη σχολή της Νίκης Κονταξάκη – Νικολέτας ΜπάκαληΜαθήματα ρυθμικής γυμναστικής και παραδοσιακών χορώνΈχει συμμετάσχει στο Poleart Greece το 2017 και το 2018.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Pole Dancing με τους: Slava Ruza,Phoenix Kazree,Allegra Bird,Natalia Tatarintseva και Terri Fierce.Δωρεάν δοκιμαστικό! Έλα και εσύ να γίνεις ένας angel στην ομάδα μας!

Κέρδισες το δοκιμαστικό σου!

Συχνές ερωτήσεις για το pole dance!

Απάντηση

Το Pole Dancing απευθύνεται σε όλους. Για να ξεκινήσετε δε χρειάζεται να είστε ήδη γυμνασμένοι, λεπτοί ή ευλύγιστοι. Οι κινήσεις που διδάσκονται στο αρχάριο επίπεδο είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να δυναμώνουν το σώμα σας και να το προετοιμάζουν για δυσκολότερα επίπεδα. Η Pole Dance instructor είναι εκεί για να σας καθοδηγεί, να σας βοηθάει και να σας υποστηρίζει καθ’ όλη την πορεία σας, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση.

Απάντηση

Όχι δεν είναι επικίνδυνο. Κάθε επίπεδο έχει διαφορετικές κινήσεις και πάντα με την επίβλεψη της δασκάλας! Ανάλογα το επίπεδο που είναι η κάθε μία κοπέλα διδάσκεται και τις ανάλογες κινήσεις και τις οποίες μπορεί να βγάλει.

Απάντηση

Στο pole dancing καλό θα είναι να φοράμε πολύ κοντά ρούχα όπως ένα αθλητικό μπουστάκι και ένα πολύ κοντό σορτσάκι διότι το σώμα μας πρέπει να εφάπτεται σωστά πάνω στο στύλο και να κολλάει. Εάν φοράμε πιο μακριά ρούχα δεν θα καταφέρουμε να κρατηθούμε πάνω στον στύλο και θα μας δυσκολέψει.

Απάντηση

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν ειδικές κόλλες που βάζουμε στα χέρια μας αλλά και άλλα προϊόντα τα οποία βοηθούν στην εφίδρωση των χεριών ώστε να έχουμε την καλύτερη απόδοση για την προπόνηση μας.

Σε καλοσωρίζουμε σε ένα μαγικό εναέριο κόσμο! Μπες στον μαγικό κόσμο των εναέριων ακροβατικών και δες το σώμα σου να αλλάζει αλλά και την αυτοπεποίθηση σου να ανεβαίνει στα ύψη!

Pole dance

Το Pole dance συνδυάζει χορό και ακροβατικά σε έναν κάθετο στύλο. Αυτή η μορφή τέχνης είναι πλέον ως κύρια μορφή γυμναστικής, που ασκείται σε γυμναστήρια και ειδικές σχολές χορού.

Exotic pole

Το Exotic pole dance είναι μια μορφή χορού που επικεντρώνεται στη χρήση του στύλου για την εκτέλεση χορευτικών κινήσεων αισθησιακών και μη.

Aerial hoop

Το Aerial Hoop είναι μια προπόνηση ολόκληρου του σώματος. Χτίzει δύναμη στα χέρια, τους ώμους και το πάνω μέρος του σώματός σας και είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δυναμώσει τον κορμός.

Τι είπαν για εμάς

Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας

5.0

Rena Athanasopoulou

Πολύ καλή σχολή. Δίνει πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ασφάλεια. Τη συνιστώ με κλειστά μάτια!

Rafael Domenikos

Excellent people and facilities. Highly recommend

Πού θα μας βρείτε:

Κάντε κλικ για να δείτε το χάρτη

V angels

Διεύθυνση: Χαλανδρίου 7,


Τηλ. Επικοινωνίας: Τηλέφωνο »
Πώς να έρθετε: Οδηγίες »

Επικοινωνία με

Το μήνυμά σας στάλθηκε επιτυχώς!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Συνέβη κάποιο σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Παρακαλώ συμπληρώστε το Όνομα
Παρακαλώ συμπληρώστε το Επώνυμο
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο Email
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο τηλέφωνο
Παρακαλώ επιλέξτε πακέτο προσφοράς
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας
*Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Επικοινωνήστε μαζί μας!