fbpx
Sportshunter

Sportshunter

facebook
instagram
χάρτης
τηλέφωνο
Φωτογραφίες Δραστηριότητες
Pilates Vibes by Anna-Maria Fournaraki

Στον χώρο μας μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα mat pilates, pilates apparatus (reformer, wunda chair, tower), pilates για εγκύους υπό μορφή mini groups, privates, semi-privates.


Pilates Vibes by Anna-Maria Fournaraki

Pilates Vibes by Anna-Maria Fournaraki

facebook
instagram
χάρτης
τηλέφωνο
Φωτογραφίες Δραστηριότητες

Στον χώρο μας μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα mat pilates, pilates apparatus (reformer, wunda chair, tower), pilates για εγκύους υπό μορφή mini groups, privates, semi-privates.


Τα οφέλη του pilates στην ζωή μας! Το πιλάτες ΜΑΤ είναι ασκήσεις στο έδαφος χωρίς αντίσταση, όπου ο μαθητής γυμνάζεται χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματoς του.Το μάθημα ΜΑΤ χαρακτηρίζεται από ροή στις ασκήσεις και ακρίβεια στην εκτέλεση τους. Περιέχει αρκετά στοιχεία από το χορό & τη γιόγκα.

Απόκτηση ευλυγισίας και δύναμης στους μυς

Ένα τυπικό μάθημα Pilates είναι μια προπόνηση για όλο το σώμα. Θα καταφέρετε να προπονήσετε όλους τους μύες σας, να ενισχύσετε το συνολικό συντονισμό σας, να προλάβετε τους τραυματισμούς, να βελτιώσετε την ισορροπία σας και να αντεπεξέλθετε πιο εύκολα στις καθημερινές δραστηριότητες.

Βελτίωση της στάσης σώματος

Το Pilates ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη σας, εντός και εκτός μαθήματος. Η άσκηση εκπαιδεύει το σώμα σας να κινείται σωστά, διατείνοντας τους τραυματισμένους μύες και δυναμώνοντας τους αδύναμους, ειδικά τη μέση σας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η στάση του σώματός σας και η συνολική μυοσκελετική ευθυγράμμιση.

Το Pilates λειτουργεί ενάντια στην κυτταρίτιδα

Η τακτική εκπαίδευση Pilates βελτιώνει την επιδερμίδα καικαταπολεμά την κυτταρίτιδα ή μειώνει την υπάρχουσα φλούδα πορτοκαλιού. Υπάρχουνασκήσεις πιλάτες, που δουλεύουν ειδικά κατά της κυτταρίτιδας και σας βοηθούν να επιτύχετε μια πιο όμορφη και λεπτή επιδερμίδα.

Το Pilates σας βοηθά να χάσετε βάρος

Το πιλάτες ενισχύει τους μυς. Διεγείρει επίσης τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος. Το σώμα καίει περίπου 300 θερμίδες σε μια ώρα Pilates.Οι επαγγελματίες του Pilates μπορούν να κάψουν έως 500 θερμίδες ανά συνεδρία με μια πιο απαιτητική προπόνηση.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε νέο σώμα κάνοντας πιλάτες Mε το pilates μια νέα γενιά μαθαίνει να φροντίζει το σώμα της, αξιοποιώντας την κλασική συνταγή των ασκήσεων, αλλά και καινούργιες μεθόδους. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε, παρακάτω θα σας λυθούν αρκετές απορίες.

Pilates mat

Αν και καμία άσκηση δεν μπορεί να μας προσφέρει ένα νέο σώμα, οι λάτρεις αυτής της γυμναστικής υποστηρίζουν ότι η προπόνηση αντίστασης με λίγα βάρη μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας με διάφορους σημαντικούς τρόπους, ενισχύοντας τους μυς του κορμού γύρω από τη σπονδυλική στήλη.

Τι είναι όμως το pilates;

Η προπόνηση γίνεται συχνά πάνω σ’ ένα στρώμα ή σε μια καρέκλα και περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις δύναμης και ευλυγισίας που συναντώνται και σε άλλες μορφές προπόνησης με αντιστάσεις. «Δεν υπάρχει τίποτα μυστηριώδες στο πιλάτες», δήλωσε η Αλίσια Ουνγκάρο, ιδιοκτήτρια του Real Pilates στη Νέα Υόρκη και συγγραφέας πολλών εγχειριδίων για την εκμάθηση της μεθόδου.

Ο εξοπλισμός μας είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του pilates όπως η BALANCED BODY

Γυμναστείτε μαζί μας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό!

Πού θα μας βρείτε;

Κάντε κλικ για να δείτε το χάρτη

Pilates Vibes by Anna-Maria Fournaraki

Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 67,


Τηλ. Επικοινωνίας:Τηλέφωνο »
Πώς να έρθετε: Οδηγίες »

Επικοινωνία με Pilates Vibes by Anna-Maria Fournaraki

Το μήνυμά σας στάλθηκε επιτυχώς!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Συνέβη κάποιο σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Παρακαλώ συμπληρώστε το Όνομα
Παρακαλώ συμπληρώστε το Επώνυμο
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο email
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο τηλέφωνο
Παρακαλώ επιλέξτε πακέτο προσφοράς
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας
*Όλα τα πεδία ειναι υποχρεωτικά
Επικοινωνήστε μαζί μας!